260€
Ξεκίνησε την 20 Ιουνίου 2024

Η κατάδυση με αυτόνομη αναπνευστική συσκευή, δηλαδή η χρήση ρυθμιστή αναπνοής, ρυθμιστή πλευστότητας και φιάλης αέρα, είναι μία ασφαλής και συνάμα μοναδική εμπειρία σε υποβρύχιο κόσμο.Το πρόγραμμα Scuba Diver απευθύνεται σε όσους δεν έχουν το χρόνο για να ξεκινήσουν και να ολοκληρώσουν  το πρόγραμμα Open Water Diver.

Το δίπλωμα αυτό καλύπτει ένα μέρος του προγράμματος Open Water Diver.Η πιστοποίηση του σχολείου SCUBA DIVER SSI  απαιτεί κάποιες απλές προϋποθέσεις για να ξεκινήσετε την εκπαίδευση σας.

  • Γενική καλή κατάσταση υγείας, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ένα ιατρικό ερωτηματολόγιο και να προσκομίσετε μία ιατρική βεβαίωση.
  • Δεν απαιτούνται κάποιες ειδικές δεξιότητες για να καταδυθεί κάποιος, η κατάδυση είναι ουσιαστικά μία αιώρηση στο υγρό στοιχείο με χρήση των πέδιλων για να προωθούμαστε.

Τι περιλαμβάνει και πως ολοκληρώνετε το σχολείο εκπαίδευσης;

  • Το θεωρητικό μέρος ολοκληρώνετε σε 4 ώρες στις οποίες, συνήθως μετά τις καταδύσεις, κάνουμε μία παρουσίαση σε θέματα όπως η φυσιολογία των καταδύσεων, εξοπλισμός , φυσική των καταδύσεων, σχεδιασμό κ.α.
  • Στο πρακτικό μέρος το οποίο ολοκληρώνεται σε 5 καταδύσεις και μαθαίνουμε πώς να χρησιμοποιούμε , να ετοιμάζουμε, να ελέγχουμε και να φοράμε τον εξοπλισμό μας. Επίσης πώς να βγάζουμε και να επανατοποθετούμε τη μάσκα μας, τη ζώνη βαρών και τον εξοπλισμό μας κ.α.
  • Οι καταδύσεις πραγματοποιούνται σε 3 ημέρες ( 2 καταδύσεις την ημέρα), αλλά το πρόγραμμα διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του μαθητή και την γενικότερη πρόοδο του.
  • Το βάθος των καταδύσεων ξεκινάει από το 1,5 μέτρο έως τα 12 μέτρα.Με την απόκτηση του πτυχίου SCUBA DIVER μπορείτε να καταδύεστε πάντα με την συνοδεία επαγγελματία έως το μέγιστο βάθος των 12 μέτρων, στην συνέχεια μπορείτε όποτε θελήσετε να συνεχίσετε και να ολοκληρώσετε το σχολείο OPEN WATER DIVER.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
11Cool0Bad5Lol2Sad