400€
Ξεκίνησε την 20 Ιουνίου 2024

Η κατάδυση με αυτόνομη αναπνευστική συσκευή, δηλαδή η χρήση ρυθμιστή αναπνοής, ρυθμιστή πλευστότητας και φιάλης αέρα, είναι μία ασφαλής και συνάμα μοναδική εμπειρία σε υποβρύχιο κόσμο.

Η πιστοποίηση του σχολείου Open water diver SSI  απαιτεί κάποιες απλές προϋποθέσεις για να ξεκινήσετε την εκπαίδευση σας.

● Γενική καλή κατάσταση υγείας, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ένα ιατρικό ερωτηματολόγιο και να προσκομίσετε μία ιατρική βεβαίωση.

● Δεν απαιτούνται κάποιες ειδικές δεξιότητες για να καταδυθεί κάποιος, η κατάδυση είναι ουσιαστικά μία αιώρηση στο υγρό στοιχείο με χρήση των πέδιλων για να προωθούμαστε.

Τι περιλαμβάνει και πως ολοκληρώνετε το σχολείο εκπαίδευσης;

● Το  θεωρητικό μέρος ολοκληρώνετε σε 7 ώρες στις οποίες, συνήθως  μετά τις καταδύσεις, κάνουμε μία εμπεριστατωμένη παρουσίαση σε θέματα όπως η φυσιολογία των καταδύσεων, εξοπλισμός , φυσική των καταδύσεων, σχεδιασμό κ.α.

● Στο πρακτικό μέρος το οποίο ολοκληρώνεται σε 9 καταδύσεις και μαθαίνουμε πώς να χρησιμοποιούμε , να ετοιμάζουμε, να ελέγχουμε και να φοράμε τον εξοπλισμό μας. Επίσης πώς να βγάζουμε και να επανατοποθετούμε τη μάσκα μας, τη ζώνη βαρών και τον εξοπλισμό μας κ.α.

● Οι καταδύσεις πραγματοποιούνται σε 4-5 ημέρες ( 2 καταδύσεις την ημέρα), αλλά το πρόγραμμα διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του μαθητή και την γενικότερη πρόοδο του.

● Το βάθος των καταδύσεων ξεκινάει από το 1,5 μέτρο έως τα 18 μέτρα.

Ποια είναι η αντίδρασή σας;
3Cool2Bad3Lol1Sad