Με αγάπη και πάθος γαι τη θάλασσα

Είμαστε εδώ για να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό πάνω σε αυτό που λατρεύουμε να κάνουμε! Οδηγούμαστε από το πάθος μας να εξερευνήσουμε τις μυστικές ομορφιές του υποβρύχιου κόσμου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τους επισκέπτες αυτή την αξέχαστη εμπειρία σε συνδυασμό με ένα φιλικό πνεύμα!

Το καταδυτικό μας κέντρο

Το Καταδυτικό μας Κέντρο βρίσκεται στην Ιτέα Φωκίδας, σε πολύ κοντινή απόσταση από την πόλη των Δελφών. Προσπαθούμε μέσα από την αγάπη μας για την κατάδυση να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους δύτες.

Το καταδυτικό μας κέντρο έχει άδεια και είναι πιστοποιημένο στην εκπαίδευση αυτοδυτών, και στην ενοικίαση εξοπλισμού. Παράλληλα αποτελούμε πάροχο  του γνωστου οργανισμού SSI σε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης.

Για τους αρχάριους φίλους  μας  που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της κατάδυσης, σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές κάτω από το βυθό ταΐζοντας ψαράκια, παίζοντας με χταπόδια και τραβώντας μοναδικές φωτογραφίες.

Για τους μικρούς μας φίλους παρέχουμε ειδικά προγράμματα  στη θάλασσα που θα τους μείνουν αξέχαστα.

Για τους προχωρημένους δύτες παρέχουμε την δυνατότητα να καταδυθούν από το σκάφος μας στα πιο ωραία σημεία του Κορινθιακού Κόλπου και να ζήσουν μοναδικές συγκινήσεις.  

Το Καταδυτικό μας Κέντρο σας προσφέρει τα πάντα. Από σκάφος, συνοδεία έμπειρων εκπαιδευτών έως και το πιο απλό κομμάτι του καταδυτικού εξοπλισμού.

Το μόνο λοιπόν που χρειάζεστε να έχετε μαζί σας είναι μαγιό και πολύ όρεξη για κατάδυση.

Σας περιμένουμε λοιπόν να ζήσουμε μαζί αξέχαστες και ασφαλείς καταδυτικές εμπειρίες!

Ένα απο τα καλύτερα καταδυτικά κέντρα που έχω επισκεφθεί .
Άριστοι επαγγελματίες, που θα χαρίσουν στον δύτη καθε επιπεδου όμορφες υποβρύχιες εμπειρίες.
Όλα τα καταδυτικά σημεία που επισκέπτονται ειναι όμορφα, με υποβρύχια ζωη και θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό δύτη!

Ν. Γκόλφης

Τόσο κοντά στην πόλη των Δελφών, ένα καταδυτικό κέντρο που προσφέρει καταπληκτική ευκολία στην είσοδο στο υποβρύχιο περιβάλλον του Κορινθιακού κόλπου. Τα καταδυτικά μέρη, μοναδικά με βραχώδεις και ποικιλόμορφους σχηματισμούς και με ιδιαίτερα νερά.

Γ. Μελίδου

Κάναμε μια βουτιά με τα παιδιά, μετά από πάρα πολύ καιρό, και η εμπειρία ήταν πολύ καλή. Ο εκπαιδευτής μας Τάσος ήταν πολύ προσεκτικός μαζί μας,και πολύ καταρτσιμένος παρέχοντάς μας χρήσιμες πληροφορίες. Επαγγελματίας, συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Π. Αναγνώστου